مشاور عالی رییس مجلس در دوره دهم، گفت: شایعه ورود آقای لاریجانی حداقل تا امروز صحت ندارد. آقای لاریجانی هم درباره این مساله هیچ موضعی نداشتند و کسی هم از ایشان دعوت نکرده که به انتخابات ورود کند.
منصور حقیقتپور عضو فراکسیون رهروان ولایت در مجلس نهم و مشاور عالی علی لاریجانی در مجلس دهم طی گفتوگویی با «انتخاب» در واکنش به شایعه ورود لاریجانی به رقابتهای انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰، گفت: من بعید میدانم که تا امروز تصمیمی درباره این موضوع گرفته شده باشد. به ویژه اینکه تا امروز نه خود آقای لاریجانی و نه دیگران درباره این موضوع درخواستی نداشتند.
نایب رییس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجه در مجلس نهم، ادامه داد: این شایعه حداقل تا امروز صحت ندارد. آقای لاریجانی هم درباره این مساله هیچ موضعی نداشتند و کسی هم از ایشان دعوت نکرده که به انتخابات ورود کند.
حقیقتپور همچنین در پاسخ به این پرسش که آیا لاریجانی برای ورود به انتخابات برای جریان های سیاسی کشور، شرط گذاشته، گفت: من اساسا چنین حرفهایی را بعید میدانم. ضمن آنکه نه ایشان صحبتی در این خصوص داشتند و نه کسی از ایشان درخواستی داشته است.
وی در پاسخ به این پرسش که آقای لاریجانی در صورت ورود به انتخابات نامزد اصولگرایان خواهد بود یا اعتدالگرایان، گفت: من فکر میکنم که این خط کشیهای سیاسی باید درست شود. من تصور میکنم که امروز دوران حاکمیت مطلق اصولگرایان یا اصلاحطلبان به پایان رسیده است.
حقیقتپور افزود: ما امروز به عقلای دیندار و انقلابی برای حاکمیت مملکت نیازمندیم. ما این الگو را در دوران دفاع مقدس تجربه کردیم که از قضا یک تجربه موفق بود و امروز زمان تکرار آن الگوهاست. مگر رزمندگان چگونه کشور را اداره کردند که امروز نخواهیم آن دوران و تجربه تکرار شود؟ من فکر میکنم که امروز باید خیلی از دیوارکشیهای سیاسی کنار گذاشته شود.
به گفته مشاور عالی رییس مجلس دهم، امروز گزینههایی برای ریاست جمهوری مناسب هستند که در عین دینداری، انقلابیگری و پایبندی به آرمانها و ارزشهای انقلاب و امام(ره) و شهدا، توانمند و عالم باشند.
نماینده اردبیل در مجلس نهم همچنین در پاسخ به این پرسش که کشور در سال ۱۴۰۰ به رییسجمهوری سیاسی نیازمند است یا اقتصادی، خاطرنشان کرد: رییسجمهوری بعدی حتما و قطعا لازم است که دارای اندیشه و تفکرات صحیح اقتصادی باشد. امروز مشکل اصلی کشور مربوط به مسائل اقتصادی است. البته مباحث اقتصادی بخشی از توانمندیهای لازم برای رییسجمهوری آینده است.
وی افزود: رییسجمهوری آینده باید نسبت به علوم و مباحث دیگر مانند مباحث فرهنگی، اجتماعی، سیاسی و دیپلماتیک مسلط باشد. رییسجمهوری آینده نباید در جایی مانند سازمان ملل حرفی برای گفتن نداشته باشد یا یک فرد خالی باشد. ما نیازمند یک فردی هستیم که الگو و مدل باشد. خلاصه آنکه رییسجمهوری باید بر راس کار بیاید که توان حل مشکلات را داشته باشد.
یک کارشناس مسائل سیاسی در این باره گفته است ، عجیب است که دوستان و مشاوران آقای علی لاریجانی ، معمولا ویژگی های فردی آقای احمدی نژاد را نام میبرند ، اما متصور هستند این ویژگی ها میتواند در شخصی مانند علی لاریجانی نیز ظهور پیدا کند . اینکه فردی باشد که در سازمان ملل حرفی برای گفتن داشته باشد . اینکه رئیس جمهور باید الگو و مدل باشد ، اینکه شخصی باشد که توان حل مشکلات را داشته باشد و از این دست توقعات ، فقط در شخصیتی مثل دکتر احمدی نژاد وجود دارد یا حداقل بگوییم امتحانش را پس داده است . امروزه و با گذر زمان و پشت سر گذاشته شدن بمباران تبلیغاتی علیه احمدی نژاد ، معلوم شده است که اکثر قریب به اتفاق تصمیمات سیاسی ، اقتصادی و فرهنگی ایشان کارآمد و درست بوده است . در دولت حسن روحانی اگر حتی همین دست کاری هایی که در یارانه و سهام عدالت و امثال این نبود ، عملا حتی ممکن بود با فقدان گزارش کار مواجه شوند ، مانند عملکرد راه و مسکن دولت حسن روحانی که تقریبا صفر بوده . حتی در خصوص برجام که متاسفانه به این فرجام رسیده است ، اگر نبود دستآوردهای دوره احمدی نژاد تا این دولت در آنها سیمان بریزد ، چیزی برای معامله و مذاکره وجود نداشت که آقای روحانی بخواهد بگوید ما مذاکره کردیم .